Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ukradnutý pes po 2 rokoch konečne opäť stretol svoju majiteľku. Jeho reakcia bola neopísateľná

  • DC

Ak stále existuje niekto, kto si myslí, že psy nemajú emócie, nech si pozrie toto video. Presvedčí ho o opaku.

Písal sa rok 2017, keď žena menom Natalia Stadik z Ukrajiny prišla o svojho milovaného psa menom Lord. Krásneho stredoázijského ovčiaka jej podľa všetkého niekto ukradol priamo z dvora. Celá rodina robila všetko preto, aby Lorda našla. Na sociálnych sieťach zverejnili prosbu o pomoc pri hľadaní, v meste rozvešali množstvo plagátov, no neúspešne.

Natálii sa dokonca ozývalo kopec podvodníkov, ktorí sa jej vyhrážali, že ak im za Lorda nezaplatí, dajú ho na psie zápasy. Po dvoch rokoch, keď už rodina nemala takmer žiadnu nádej, sa ich psík našiel vďaka sile sociálnych médií. Natáliina kamarátka z Austrálie si totiž všimla status útulku „Šťastné zvieratá“ a všimla si že pes na fotke sa podobá na Lorda. A tak kontaktovala Natáliu. Rodina okamžite začala konať a do dvoch dní sa Natálii podarilo útulok navštíviť. Keď uvidela, aký je Lord zúbožený a vychudnutý, stislo jej srdce. Na ľudí bol vraj dokonca agresívny. Keď ho však oslovila menom, jeho reakcia ju presvedčila, že je to naozaj ich miláčik: "Keď som ho oslovila Lord, otočil sa. Vedela som, že ma spoznal. Podal mi labku."

Odporúčame