Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ivo Bič, niekdajší spevák kapely Peter Bič Project, predstavil videoklip Unavený

  • DC

Košičan Ivo Bič, po rokoch pôsobenia v jednej z najúspešnejších slovenských kapiel, oživuje svoju sólovú spevácku kariéru. Reštart zahájil videoklipom Unavený.

Meno Ivo Bič bolo posledné roky skloňované s populárnou kapelou Peter Bič Project, v ktorej bol hlasom i tvárou dlhých deväť rokov. Po ukončení spolupráce s projectom sa rozhodol spievať a tvoriť sólovo. Pre Iva Biča sólová jazda nie je žiadna novinka. Pred vstupom do hudobnej skupiny stihol získať tretie miesto v speváckej súťaži Košický zlatý poklad, vyhrať súťaž Coca Cola Popstar, ale aj vydať album s názvom Do you wanna. Po boku sympatického speváka aktuálne stoja ďalší bývalí členovia kapely Jozef Zima, Vlado Čekan, či Zoli Tóth. Práve s klávesákom a producentom Zolim naviazal na svoje absolútne začiatky. Hudobník sa pred rokmi podpísal ako spoluautor spomínaného albumu. Naladení na rovnakú strunu, opäť stavili na spoločnú tvorbu a predstavili videoklip Unavený. „So Zolim sme dlhoroční priatelia a keďže máme spoločnú autorskú minulosť, bolo zaujímavé to opäť skúsiť. O to viac, že máme omnoho viac skúseností, ja v speve , Zoli v hudobnej produkcii. Začali sme pracovať na nových songoch a celkom sa nám to zapáčilo. Aj reakcie na nové pesničky nás utvrdzovali, že to môže byť zaujímavé,“ vyjadril sa Ivo Bič o staronovej spolupráci.

Odporúčame