Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Sofinka zo Šale sa postarala o Sajfov najroztomilejší rozhovor tohto roka

  • DC

V našom novom a zároveň prvom vlogu tohto roka nájdeš nápovedu. Tá ti prezradí, kde sme skryli palivovú kartu, vďaka ktorej natankuješ zadarmo.

Konečne! Konečne sme v novom roku mohli opäť zbaliť techniku, mikrofóny, Sajfu a jeho vysielací tím, vydať sa na ďalší Shell výjazd a byť tak na chvíľu bližšie k vám, našim drahým poslucháčom. Tentokrát sme zakotvili na Shellke v Šali, kde sme stretli naozaj kopec milých ľudí. Medzi nimi bola aj malá Sofinka, s ktorou urobil náš Sajfa krátke interview. Určite však nečakal, že ho Sofinkine rozkošné odpovede chytia priamo za srdiečko.

Ozaj! Exkluzívne v tomto fun_vlogu nájdeš nápovedu, vďaka ktorej môžeš natankovať zadarmo. Karol a Majka totiž po ceste domov niekde skryl palivovú kartu. Tak hor sa do pozerania a hľadania!

Shell má pre vás novo zrekonštruované čerpacie stanice. Či už v Košiciach, Banskej Bystrici, Trenčíne alebo Šali. Všade tam nielen natankujte, ale v časti Gourmet aj nakúpite. Čerstvé pečivo, chlieb, maslo alebo šunku. Rýchlo a jednoducho, po ceste domov. A ďalšie takéto čerpacie stanice Shell, budú pribúdať. www.shell.sk

Odporúčame