Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Chcela pekné, vytetované obočie, no zo salónu sa vrátila s najhrubším a najškaredším obočím v meste

  • DC

Doplatila na nešikovné ruky kozmetičky.

Žena menom Shannon Hard Bozell žije v meste Kalamazoo v Michigane. Keďže celý život mala len veľmi jemné, ba dokonca takmer nijaké obočie, vždy túžila po krásnom, hustom a prirodzene vyzerajúcom. Preto sa rozhodla, že po dlhom čase investuje do seba peniaze.

Urobila si prieskum miestnych kozmetičiek a ako sama píše vo svojom statuse, rozhodla sa dôverovať fotkám predošlej práce nemenovanej kozmetičky. Jej portfólio si pozorne prešla a naozaj ju oslovilo. Počas tetovania na kozmetičku nemala veľa otázok, myslela si, že vie, čo robí a čo je pre jej tvár najlepšie. Mýlila sa! Ako Shannon píše vo svojom statuse – zo salónu odišla s najškaredším a najhrubším obočím v meste!

facebook.com


Svoj nemilý zážitok sa rozhodla zverejniť, pretože chce ostatné ženy varovať. Kozmetičky si totiž vraj môžu dať do portfólia fotky, ktoré ani nie sú výsledkom ich práce. Shannon sa dokonca 3 dni po tetovaní vrátila do salónu, kozmetička mala urobiť posledné úpravy, no Shannon sa domov vrátila s pľuzgiermi. Kozmetička jej dokonca odmietla vrátiť peniaze, povedala jej, že má prísť po tretíkrát na opravu. Shannon v tom však mala jasno: „Nedovolím, aby sa ma tá dáma znovu dotkla!“

Odporúčame