Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mikaela Shiffrinová je nie len skvelá lyžiarka, ale aj speváčka! Vypočuj si jej skladby, hru na gitare či klavíri

  • DC

Vedel si o tom, že Mikaela naozaj krásne spieva?

Mikaela Pauline Shiffrinová je americká lyžiarka Svetového pohára, ktorá sa špecializuje najmä na točivé disciplíny ako slalom a obrovský slalom. Stala sa celkovou víťazkou Svetového pohára, olympijskou víťazkou a svetovou šampiónkou v slalomea štvornásobnou víťazkou Svetového pohára v disciplíne slalom. Shiffrinová je najmladšou slalomovou šampiónkou v Olympijskej lyžiarskej histórii, v 18 rokoch a 345 dní. Je jednoducho fenomenálna, aj keď momentálne je podľa jej slov najlepšiu lyžiarkou na svete práve naša lyžiarka Petra Vlhová.

Ak Mikaelu sleduješ na Instagrame, určite vieš, že okrem toho, že famózne lyžuje, je i talentovanou hudobníčkou. Ovládla hru na gitare, klavíri a okrem toho má i nádherný hlas. Pozri si niekoľko jej naozaj vydarených cover verzií. 

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame