Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Odovzdávanie cien Grammy sa nieslo v duchu rozlúčky s Kobe Bryantom! Billie Eilish získala najviac sošiek

  • DC

Billie Eilish si v nedeľu večer prevzala ocenenia vo všetkých 4 hlavných kategóriách cien Grammy. Tohtoročné odovzdávanie však poznačila aj tragická správa.

Osemnásťročná tínedžerka Billie Eilish získala Grammy v kategóriách skladba roka, najlepší nováčik, album roka, nahrávka roka a najlepší popový vokálny album. Spoločne s bratom, hudobným producentom, Finneasom O‘Connellom si ich odnášajú 11. Slávnostný galavečer udeľovaní 62. hudobných cien Grammy pre rok 2020 sa konal v losangeleskej aréne Staples Center.

TASR

Tínedžerská ikona patrila na aktuálnom ročníku Grammy so šiestimi nomináciami medzi hudobníkov s najväčším počtom nominácií. Stala sa taktiež najmladšou nominovanou vo všetkých štyroch hlavných kategóriách. Napokon sa jej podarilo premeniť päť so šiestich nominácií. „Hlavne si myslím, že si to všetko zaslúžia fanúšikovia. Mám pocit, že sa o nich dnes večer dosť nehovorilo, pretože sú jediným dôvodom, prečo tu každý z nás je. Takže vďaka fanúšikom,“ povedala.

Večerom sprevádzala americká speváčka, skladateľka a hudobná producentka Alicia Keys. Keďže pár hodín pred slávnostným galavečerom svet zasiahla tragická správa o smrti basketbalovej legendy Kobeho Bryanta a jeho 13-ročnej dcéry, rozhodla sa mu hneď v úvode vzdať hold aj samotná Alicia. "Los Angeles, Spojené štáty a celý svet dnes stratil hrdinu,“ povedala so smútkom v hlase. K speváčke sa postupov večera pripájali i ďalšie celebrity.

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame