Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nádhera! Martinovi sa podarilo zachytiť snehové kráľovstvo v Malých Karpatoch

  • DC

Na Slovensku sme si túto zimu sneh veľmi neužili. Malé Karpaty sa však nedávno premenili na snehovú rozprávku a Martinovi sa to podarilo zachytiť.

Skrýva sa za cestovateľským YouTube kanálom Hike the World a pravidelne nás zásobuje nádhernými videami nie len z našej krajiny. Najnovšie nám Martin napísal, aby sa s nami i vami podelil o krásu, ktorú sa mu pred pár dňami podarilo zachytiť v Malých Karpatoch.

"Ako veľký milovníci prírody sa pozeráme na predpovede počasia takmer každý deň, aby sme si vedeli spraviť na víkend vhodný program. Tentokrát nás predpoveď veľmi potešila a plán na víkend bol jasný, jednoznačne Malé Karpaty. Pretože keď v tomto pohorí nasneží čerstvý sneh, tak sa doslova zmení na ľadové kráľovstvo. A keďže tohto roku je zima veľmi slabá o to viac sme sa na dané podmienky tešili. Realita však ďaleko predčila naše očakávania.

Prvý deň sme sa vybrali autom na Pezinskú babu a odtiaľ podnikli túru na náš obľúbený vrchol Skalnatá. Tento deň síce nesnežilo, ale vlhosť a mráz za uplynulé dni spôsobila, že sa na všetkých stromoch vytvorila mohutná námraza. Ďalší deň sme podnikli túru na Jeleniu horu, Javorinku a Báborskú, kde už od samotného rána husto snežilo. Ešte počas jazdy autom sme si všimli za ohradou pobehujúce kone, a tak sme neváhali a vybrali kameru a natočili tieto majestátne zvieratá v krásnom zimnom prostredí."

Odporúčame