Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dvojičky, ktoré hrali v Priateľoch Rachelinu dcéru Emmu, zavítali do seriálovej kaviarne. Takto vyzerajú dnes!

  • DC

Dievčatá vyrástli do krásy. Dnes majú už 17 rokov.

Cali a Noelle Sheldon sú herečky dvojičky, ktoré tento rok oslávia už 18 rokov. V legendárnom seriály Priatelia sa poprvýkrát objavili v 8. sérii ako maličká Emma, dcéra Rachel a Rossa. Tvorcovia seriálov si pre takéto postavy často vyberajú dvojičky, aby nevyvíjali príliš veľký tlak na jednu postavu dieťaťa.

View this post on Instagram

Emma Geller Green!😃🌸 @cali.sheldon @noelle.sheldon

A post shared by Friends.CentralPerk (@friends.centralperk.series) on

Ak si fanúšik tohto seriálu, určite si pamätáš na časť z roku 2003, v ktorej Emma oslavovala 1. narodeniny. Počas oslavy však spala tak dlho, že sa jej Priatelia rozhodli natočiť spomienkové video, ktoré si má pozrieť, keď bude mať 18 rokov, teda v roku 2020. Chandler a Monica jej nechali odkaz, v ktorom povedali: „Ahoj Emma! Je rok 2020. Ešte stále tak rada spíš?“

Pri príležitosti tohto výročia zavítali herečky do štúdia Warner Bros a navštívili seriálovú kaviareň Central Perk. Fotka dvojičiek sa objavila na oficiálnej facebookovej stránke Priateľov a vo fanúšikoch spustila obrovský nával nostalgie. Ľudia sa v komentároch jednoznačne zhodli na tom, že Cali a Noelle naozaj vyzerajú ako dcéra Rossa a Rachel a potešili by sa, ak by sa dvojičky objavili aj v avizovanom pokračovaní kultového seriálu.

instagram.com


Odporúčame