Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Striptízový klub bol nútený kvôli koronavírusu zatvoriť, tak začali tanečnice rozvážať jedlo

  • DC

Striptízový klub, v ktorom tancovali, musel byť kvôli koronavírusu zatvorený. Inovatívne dievčatá však prišli s novým nápadom! Rozbehli donášku potravín.

Rovnako ako množstvo barov nie len na Slovensku, ale i po celom svete, muselo byť vzhľadom na šírenie vírusu COVID-19 zatvorených. Výnimkou nie je ani striptízový klub Lucky Devil Lounge v Portlande v Oregone. Podľa nariadení miestnej guvernérky Kate Brown však môžu i naďalej ponúkať možnosť rozvozu objednávok. A vtedy sa zrodil nie len nápad ale aj samotná služba s názvom Boober Eats PDX - prvá spoločnosť na svete, kde potraviny doručujú striptízové tanečnice.

Od 19:00 do 1:00 si tak zákazníci môžu objednať všetky obľúbené jedlá, ktoré mal salón Lucky Devil Lounge v ponuke, vrátane steakov, piva, kuracích prstov a mini korndogov. Cena za doručenie je približne 30 dolárov, ale líši sa v závislosti od toho, ako ďaleko človek býva od Lucky Devil Lounge. Má to však, samozrejme, jeden bonus naviac. Slečna, ktorá zákazníkovi jedlo prinesie, nie je oblečená tak, ako bežný kuriér. Podľa slov samotného majiteľa sa táto myšlienka na nový biznis zrodila ako vtip na Facebooku. Keď sa ho však ľudia naozaj začali pýtať, ako si jedlo objednať, uvedomil si, že prišiel s naozaj dobrým nápadom!

Odporúčame