Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

OneRepublic piesňou Better Days predpovedá lepšie časy. Okrem povzbudenia novým singlom aj pomáhajú!

  • DC

Svetlo sveta uzrel nový singel kapely OneRepublic. Vznikol počas dobrovoľnej karantény členov skupiny.

Hviezdna hudobná formácia OneRepublic nepotrebuje veľa času na to, aby prišla s (veľmi dobrou) pesničkou. Skladba Better Days vznikla za menej ako týždeň, odkedy sa kapela dozvedela, že pandémia COVID-19 zobrala svet útokom. Podľa Ryana Teddera sa pieseň priamo inšpirovala prebiehajúcou pandémiou koronavírusu, ktorá prevrátila život naruby ľudom na celej Zemi. Časť výnosu z predaja singla poputuje fondu COVID-19 Relief Fund nadácie MusiCares na pomoc umelcom, ktorých živobytie bolo ovplyvnené pandémiou. 

Kapela predpovedá koniec tohto chaosu v blízkej budúcnosti. „WHO vyhlásila svetovú pandémiu počas nášho posledného týždňa pred termínom ukončenia nahrávania dovedna piateho albumu. Zopár z nás bolo nevedomky vystavených osobe infikovanej COVID-19 v Londýne a skončilo v dvojtýždňovej karanténe v mojom štúdiu v LA. V tej dobe nám ostávalo dokončiť posledné dve skladby a jedna z nich bola práve Better Days. Píšeme o skutočných zážitkoch a udalostiach, ktoré sa nám stanú – toto je to, čo sa stane, keď píšete piesne počas krízy,“ prezradil líder kapely Ryan Tedder.

VIVIEN

V našich končinách skladba Better Days, ktorá sa aktuálne dotýka mnohých ľudí, zaznie naživo v Bratislave 10.11.2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Odporúčame