Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mladí umelci poukazujú na problémy, o ktorých sa hovorí málo. Ich klip Priznávam bojuje s domácim násilím a alkoholom v rodine

  • DC

„Domáce násilie a alkoholizmus. Problémy silno prítomné v našej spoločnosti.“

Domáce násilie a alkoholizmus. Problémy silno prítomné v našej spoločnosti. No nehovorí sa o nich. Prečo? Prečo si zatvárame oči pred takto závažnými problémami? Prečo v tom nechávame ženy a matky samé? Prečo takto závažný a rozsiahli problém tabuizujeme a tvárime sa, že neexistuje? Cieľom tohto videoklipu Priznávam je vytiahnuť tento vážny problém na svetlo a ukázať ženám, že v tom nie sú samé. V čase domácej karantény je to dôležitejšie ako kedykoľvek predtým.

Príbeh zobrazený vo videoklipe zachytáva skutočný život Mária „Idola“ Randysa, ktorý je autorom a interpretom skladby. Na refrén si Mário pozval aktuálneho SuperStáristu a zároveň dobrého kamoša Davida Jakubkoviča! O scenár a réžiu videoklipu sa postaral Pavol Banáš.

Videoklip Priznávam je súčasťou projektu „Rovnako Rozdielni“. Ide o nový, dlhodobý audiovizuálny projekt, ktorého cieľom je hlavne prinášať do prostredia slovenského internetu pozitívnu energiu a motivovať, taktiež hovoriť o náročných a
dôležitých spoločenských témach, ktorým sa nevenuje pozornosť ale aj o úspešných ľuďoch, ktorí prekonali obrovské prekážky. Zakladateľmi tohto projektu sú Pavol Banáš, Mário Randys a Denis Kučera.

Odporúčame