Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Speváčka Karin Ann je považovaná za hlas novej generácie. Vypočuj si jej novinku „Zrkadlo“

  • AH

„Na konci dňa si ale každý sám najväčším démonom“

Presne pred mesiacom vstúpila na slovenskú hudobnú scénu mladá speváčka Karin Ann, považovaná za hlas novej generácie. Teraz prináša svoj v poradí druhý singel s názvom „Zrkadlo“. Zatiaľ, čo v marcovom debute „Ruky preč“ Karin podporil featuringom raper Majself, nový singel je jej prvým sólovým počinom.

„Pre mňa táto skladba znázorňuje to, že všetci majú nejakých svojich démonov, či už o nich hovoria alebo nie, či už sa to týka vzťahov alebo názorov ľudí alebo anxiety,“ vysvetľuje Karin posolstvo druhého singla. „Na konci dňa si je ale každý sám najväčším démonom,“ dostáva sa k pointe svojej novej skladby!

„Singel Zrkadlo pre Karin Ann je druhý v poradí v našej ceste k hudobnej originalite,“ hovorí na margo skladby Karinin dvorný producent Tomi Popovič. „S mojím tímom sme v spolupráci s Karin vytvorili originálny sound a tematicky zaujímavý text a zároveň zachytili hitovosť v melódiách. Teším sa z tohto songu,“ dopĺňa Tomi.

Nová slovenská speváčka Karin Ann definuje svoje hudobné cítenie ako súčasť aktuálneho svetového prúdu alternative trap. Rok narodenia 2002 ju zaraďuje do takzvanej Generácie Z, narodenej po roku 2000, vyrastajúcej so silným vplyvom moderných technológií. Táto generácia na slovenskej hudobnej scéne veľa svojich zástupcov nemá a práve toto miesto na našej hudobnej scéne chce Karin zaujať.

Odporúčame