Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

„Za výjdenie na chodbu nás čakala pokuta 1700 €!“ Igor nám prezradil, aký bol jeho pobyt v štátnej karanténe v Tatrách

  • DC

Po návrate z Číny a Ameriky strávil Igor 7 dní v karanténe v štátnom zariadení. Porozprával nám zaujímavosti nielen o ceste na Slovensko, ale aj o prísnych pravidlách, strave a testovaní v zariadení.

Igor Lakatoš

Slovák Igor Lakatoš pracoval 5 rokov v Číne. Vzhľadom na zhoršujúcu sa situáciu ohľadom koronavírusu sa spolu s priateľkou Nikolou rozhodli odísť z krajiny a stráviť nejaký čas v Kalifornii. Ako nám však sám Igor povedal: 


„V Amerike viac ľudia riešia, či majú dosť zbraní. Asi si myslia, že ten vírus vystrieľajú. Na nás, ktorí sme sa nejak chránili, pozerali ako na čudákov.“

Keďže sa v Amerike necítili bezpečne, požiadali pri návrate z cudziny o pomoc štát. Pobyt v štátnej karanténe tak dostali ako súčasť tzv. balíčka opatrení. Pri presune policajnou eskortou z letiska však do posledného momentu nevedeli, kde skončia.

Viac podrobností nielen o samotnej ceste, ale i o pobyte v štátnom zariadení prezradil Igor našej Vere. Vypočuj si rozhovor, ktorý nájdeš nižšie. Dozvieš sa trebárs aj o špeciálnom systéme na objednávanie kávy a čaju, či o mastných pokutách pri vyjdení na chodbu.

ROZHOVOR:

Fun Play


Na Igorovom profile na Instagrame nájdeš množstvo ďalších zaujímavých záberov z cesty, karanténneho zariadenia i samotného testovania.

Odporúčame