Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Časozberné video tohto Slováka je hotovým balzamom na dušu. Nakrútil kvitnutie nádherných kvetov

  • DC

Do 4 minút zachytil 1276 hodín reálneho času. Najviac času, viac ako 424 hodín. si vyžiadalo kvitnutie fialovej orchidei.

O talentovanom slovenskom fotografovi menom Majo Chudý sme písali už pred niekoľkými rokmi. Vtedy nám učarovalo jeho časozberné video, v ktorom zachytil krásy Slovenska.

Dnes sa nám Majo ozval opäť, aby nám všetkým priniesol do týchto ťažších dní trochu relaxu a pozitívneho myslenia, a to v podobe krátkeho časozberného videa o rozkvitaní kvetov:

"Na vytvorenie videa bolo treba nasnímať viac ako 39 000 fotografií a zachytiť všetok materiál trvalo približne jeden rok. Video sa skladá z 27282 z nich. Najviac času si vyžiadalo kvitnutie fialovej orchidei a to viac ako 424 hodín. Najrýchlejším kvetom bol Hlaváčik jarný, ten to stihol za jeden a pol hodiny. No aj tak spotreboval 996 fotografií. Veľa postprodukčných prác viedlo k odstráneniu drobného hmyzu, ktorý liezol po kvetoch počas kvitnutia. Takmer štyri minúty videa zobrazujú neuveriteľných 1276 hodín reálneho času.Video materiál stál na disku už dlho ale až počas dobrovoľnej karantény v posledných dňoch som mal dostatok času na poskladanie finálneho videa. Preto video vzniklo práve teraz."

Odporúčame