Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Talentovaní Slováci sa postarali o skvelú, akustickú cover verziu hitu Lost On You od LP

  • DC

Silent Trio predstavuje akustický cover od LP so speváčkou LM

Jedna z najznámejších a najvyťaženejších slovenských cover kapiel SILENT TRIO momentálne, podobne ako všetci ostatní, nevystupuje. Na ich zmes svetových a domácich hitov si fanúšikovia v kluboch, krčmách, či na firemných a súkromných akciách budú musieť počkať. Počas neplánovaného oddychu im chlapci pripravili prekvapenie v podobe nového videoklipu. Spolu s hosťujúcou speváčkou Lenkou Machciníkovou a hudobnými priateľmi nahrali svoju akustickú verziu veľkého hitu speváčky LP – Lost On You.

„Už dlho sme chceli urobiť nejakú skladbu so ženským vokálom, keďže sme stále len chlapská partia. Lenku som na odporúčanie kamarátov videl spievať na Novej scéne v muzikáloch a veľmi ma oslovila. Na ponuku zaspievať si s nami hneď kývla, tak sme spolu na konci februára a začiatku marca nahrali spolu dve skladby,“ povedal o novej spolupráci gitarista a spevák skupiny Richard “Richie” Brúder.

Skladbu Lost On You si vybrala Lenka a do akustickej verzie ju zaranžoval gitarista skupiny Michal Kovalčík, ktorý okrem Silent Tria hrá s Petrom Nagyom, Jankom Ledeckým a mnohými ďalšími. Trojicu, v ktorej väčšinou spieva Daniel Miženko, doplnili hudobní kamaráti zo skupiny Indigo bubeník Jozef Gorel a klávesák Marek Mečiar. K skladbe vznikol hneď po nahrávke aj videoklip, ktorý môže zatiaľ aspoň trochu nahradiť plánované živé prevedenie skladby.

Odporúčame