Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Adam Ďurica prichádza s novinkou VLCI. Skladba plná energie otvára ďalšiu hudobnú kapitolu

  • DC

Adam ani teraz v čase karantény nezaháľa a prináša svoju novinku VLCI.

Rok 2019 ukončil Adam vypredaným turné akustických koncertov spoločne s vydaním Live albumu. V prvých mesiacoch roka 2020 oznámil termíny svojich dvoch veľkých koncertov a predstavil hostí. Katarína Knechtová a Lukáš Adamec sa v novembri predstavia v rámci Adam Ďurica SYMPHONIC BIG BAND ORCHESTRA v Košiciach a Bratislave. Avšak ani teraz v čase karantény korona vírusu nezaháľa a prináša svoju novinku VLCI. Energiou nabitá skladba s textom od Adriany Pusztovej.

„V prvom rade chcem povedať, že sa strašne teším z novej hudby ktorú teraz tvorím. Nechcem, aby to zle vyznelo, ale je to aj vďaka karanténe. Pri nových pesničkách som sa vždy snažil prísť s novým zvukom a produkciou, a ukázať tak svoj posun a vývoj. A práve preto sú VLCI mojím novým singlom, pretože je to energický silný song, v ktorom je vlastne všetko nové. A nebojím sa povedať, že je to začiatok mojej novej hudobnej etapy,“ charakterizuje skladbu Adam.

Odporúčame