Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na aktuálnu situáciu reaguje skvelými a úsmevnými výtvormi a slovenský umelec Fero Lipták

  • DC

Ani v týchto ťažších chvíľach netreba strácať nadhľad a úsmev na tvári. Ak si na to náhodou zabudol, ako na to, ti ukážu obrázky talentovaného slovenského umelca.

Veríme, že meno Fero Lipták ti je známe, ale ak by náhodou predsa len nie, v krátkosti ti ho na úvod predstavíme:

„Fero Lipták sa narodil v Poprade a po ukončení vysokoškolského štúdia na VŠMU v roku 1986 začal spolupracovať s rôznymi divadlami na Slovensku a v zahraničí ako umelec v slobodnom povolaní. Pracoval takmer vo všetkých slovenských divadlách, ale aj v divadlách v Čechách a Poľsku. Realizoval okolo 90 divadelných hier, 7 dlhometrážnych filmov, 5 filmov pre televíziu a 10 osobných výstav. Je zakladateľom nezávislej divadelnej spoločnosti Teatro Tatro. Od roku 1990 sa venuje filmu a ako architekt a výtvarník spolupracoval na profilových slovenských filmoch 90. rokov. Ako maliar realizoval 12 samostatných a kolektívnych výstav doma i v zahraničí.“ (Facebook: Fero Lipták)

Aktuálna situácia ohľadom nového koronavírusu ovplyvňuje, samozrejme, aj svet umenia. Niektorí umelci dávajú prostredníctvom svojich diel najavo svoje emócie a názory, iní sa nimi snažia nám ostatným vyčarovať úsmev na tvári. A to je prípad aj Fera Liptáka, ktorý na aktuálne dianie reaguje naozaj skvelými výtvormi. 

Odporúčame