Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Víkend plný kúpania a opaľovania bez rúšok! Bratislavčania vzali obmedzenie pohybu po svojom

  • DC

Nosiť rúško, nezdržiavať sa vo väčších skupinách a obmedziť voľný pohyb. Z týchto nariadení si niektorí napriek vážnej situácii zrejme aj tak robia „dobrý deň“.

Určite nemusíme pripomínať, že situácia ohľadom koronavírusu je aj naďalej vážna. Veľkonočné sviatky na Slovensku ochromili prísne nariadenia vlády. Až do 13. apríla platia mimoriadne opatrenia v podobe obmedzenia pohybu a zákazu vychádzania. Už od 25. marca platí príkaz nosiť rúška mimo svojho bydliska. Na toto všetko však očividne v tento krásny, slnečný, sviatočný víkend zabudli mnohí Bratislavčania. Pri petržalskom jazere Veľký Draždiak sa v totiž veselo kúpalo, opaľovalo a to všetko aj bez rúšok i vo väčších skupinách. Neváhali sa pridať ani postarší spoluobčania z rizikovej vekovej kategórie.

K tomu, že pri Draždiaku to vyzeralo ako v lete v Chorvátsku, sa vyjadril aj prezident policajného zboru Milan Lučanský. Podľa jeho slov neváhali mnohých ľudí pokutovať a opätovne vyzýva o k zodpovednosti.

TASR/Miroslav Košírer

TASR/Miroslav Košírer

TASR/Miroslav Košírer

TASR/Miroslav Košírer
Odporúčame