Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Prišla skontrolovať, či jej 82-ročná mama v karanténe niečo nepotrebuje. Keď uvidela jej odkaz, rozosmiala sa

  • DC

"Potrebujem viac vína!" Odkaz 82-ročnej babičky pre dcéru sa stal hitom internetu. Ľudia v karanténe po celom svete tvrdia, že jej nápis vystihuje náladu domácej izolácie.

Kanaďanka menom Kelly Muller pred pár dňami prišla k domu svojej 82-ročnej mamy, aby skontrolovala, či niečo nepotrebuje, prípadne prevzala nákupný zoznam. Jej mama Annette je totiž v domácej izolácii celkom sama. Keď Kelly prišla, uvidela, že jej mama má na ňu dôležitú požiadavku, aby však dodržala potrebný sociálny odstup, odkaz jej zdelila nápisom cez okno. Stálo na ňom krátke a výstižné: "Potrebujem viac vína!" Keď Kelly uvidela stáť mamu v okne s týmto odkazom a prázdnou fľašou v ruke, začala sa smiať.

Kelly zverejnila fotku svojej mamy na Facebooku a tá sa ihneď začala šíriť obrovskou rýchlosťou. Dnes má viac ako 250-tisíc zdieľaní. Ľudia v karanténach po celom svete totiž tvrdia, že sa s odkazom tejto babičky úplne stotožňujú a vyčarovala im úsmev na tvári.

Kelly o svojej mame prezradia, že je veľmi sociálna, priateľská a miluje chodiť von, obzvlášť fandiť miestnemu hokejovému klubu, ktorého zápasy sú však teraz, samozrejme, pozastavené. Má obrovský zmysel pre humor a aktuálnej pozornosti sa vraj veľmi teší. Nasledujúci deň Kelly zverejnila ďalšiu fotku svojej mamy, aby jej fanúšikov ubezpečila, že svoje víno dostala.

Odporúčame