Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kapela RiverStone vyzýva fanúšikov: Natočme spolu videoklip!

  • DC

“Ako málo sa zdá pohnúť sa z miesta, ako ťažko sa kráča, keď nemáš ísť kam…” - to sú slová refrénu skladby Málo od košickej skupiny RiverStone. A práve tento text inšpiroval kapelu k výzve, ktorá aktuálne koluje sociálnymi sieťami.

“Našim prvotným zámerom bolo natočiť úplne štandardný videoklip. Na pieseň Málo sme mali od fanúšikov pozitívne ohlasy už skôr, ešte pred vydaním albumu RiverStone.” hovorí spevák kapely Michal Šandor. “Po tom, ako sa skladba začala objavovať v rádiách, nás ľudia svojimi reakciami na ňu potešili ešte viac. Pýtalo si to videoklip. A práve vtedy, keď sme začali riešiť túto otázku, do toho vstúpili prvé karanténne opatrenia.“

Aj keď samotný text tejto piesne má pôvodne trochu inú symboliku ako to, že ľudia sú zatvorení doma a nemôžu sa “pohnúť z miesta”, prípadne “nemajú ísť kam”, prišlo to chlapcom z kapely ako celkom zaujímavý podnet na to, aby zmobilizovali fanúšikov a videoklip vytvorili trochu inak.

„Myslíme si, že tým, ako sa aktuálne život trochu spomalil, má mnoho ľudí viac priestoru venovať sa veciam, ktoré majú radi a na ktoré im možno predtým nezostával čas. Aj keď niektorí z nás to majú skôr opačne,” dodáva s ľahkým úsmevom basgitarista Peter Hajdu, ktorého sa súčasná situácia, ako lekára v nemocnici, dotýka v porovnaní so zvyškom kapely, predsa len trochu inak. Napriek tomu tiež vyzýva fanúšikov, aby sa pridali k výzve a natočili video, ktoré bude jedným z kúskov skladačky videoklipu k skladbe Málo.

Odporúčame