Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Legendárny seriál "Bol raz jeden život" je späť! Až 5 sérii teraz môžeš sledovať online a zadarmo

  • DC

Pripomeň si dávne časy a spestri svojim deťom karanténu dávkou vedomostí, v podaní kultového náučného seriálu Bol raz jeden život.

Písal sa rok 1987. Svetlo sveta vtedy uzrel legendárny kreslený náučný seriál s názvom Bol raz jeden život. Či už si na svete vtedy bol alebo nie, možno nevieš, že spomínaný seriál je len jedným z cyklu, ktorý niesol názov Bol raz jeden… Jeho prvá séria Bol raz jeden človek totiž vyšla ešte v roku 1978.

Seriál,ktorý je pre mnohých symbolom detstva, pochádza z Francúzska, má celkom sedem sérií a posledná, Bola raz jedna planéta, vyšla v roku 2008. Jeho tvorca, francúzsky producent, režisér a scenárista Albert Barillé, zomrel vo veku 88 rokov práve krátko po dokončení poslednej série.

youtube.com/Bol raz jeden život- svaly a tuky

Toľko z múdrostí na úvod, pre všetkých fanúšikov seriálu máme horúcu dobrú správu. Česká televízia Seznam sa práve v období pandémie rozhodla, že na svojom webe sprístupní zadarmo takmer všetky série. Legálne si tak môžeš pozrieť hneď 5, nenájdeš tu len najnovšiu sériu Bola raz jedna planéta a sériu Bola raz jedna Amerika, ktorá zatiaľ nemá slovenský ani český preklad. Ak si chceš oprášiť spomienky na detstvo, ale svojim deťom náučnou formou ukázať, ako funguje svet, hor sa do toho!

Odporúčame