Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vybehaj s nami pomoc! Zapoj sa do virtuálnych behov a zabezpeč tak donášku jedla ľuďom v prvej línii

  • DC

Pomôcť tým, ktorí za nás v týchto ťažkých dňoch bojujú v prvej línii, je celkom jednoduché. Stačí na to trebárs urobiť to, čo máš rád – zabehať si!

Zdravotníci, hasiči, policajti a vojaci sú ľudia, ktorí v týchto ťažkých časoch pomáhajú prekonať a zastaviť šíreniu vírusu COVID-19 v prvej línii. Prejaviť im za to vďaku a solidaritu vôbec nie je zložité a ani to nemusí byť o peniazoch. So skvelým nápadom ako na to, prišla nadácia PORFIX a Bratislava Marathon Team.


PORFIX

Usporiadali sériu štyroch virtuálnych bežeckých podujatí, každý týždeň jeden beh, pričom prvý začal už tento týždeň. Výťažok z vyzbieraného štartovného bude venovaný nadácii PORFIX, ktorá finančné prostriedky použije na podporu svojho projektu na zabezpečenie obedov pre ľudí z “prvej línie”. Policajti, hasiči, zdravotníci aj vojaci majú tak vďaka tejto podpore sedemkrát v týždni kvalitný teplý obed, pripravený zo zdravých surovín.

PORFIX

Viac informácií o samotnom projekte i to, ako sa môžeš zapojiť a pomôcť, porozprával Sajfovi Peter Pukalovič, riaditeľ agentúry BE COOL, ktorá projekt podporuje organizačne.

Fun Play


VŠETKY INFORMÁCIE NÁJDEŠ NA
WWW.BRATISLAVAMARATHON.COM

Odporúčame