Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Učiteľ z Trstenej robí pre druhákov online hodiny s tajným hosťom. Tentokrát prijala pozvanie prezidentka!

  • DC

Malí druháci mali na základe získaných indícií uhádnuť meno tajného hosťa, ktorý bol súčasťou ich online vyučovania. Netušili, že na druhej strane sa skrýva samotná pani prezidentka.

Peter Pallo získal v roku 2019 ocenenie "Učiteľ Slovenska". Vyučuje deti prvého stupňa na Základnej škole s materskou školou Rudolfa Dilonga v Trstenej. Aj Peter však musel vzhľadom na aktuálne neľahké obdobie vyučovanie pozmeniť a prispôsobiť sa podmienkam. Svojich žiakov tak vzdeláva prostredníctvom videohovoru, nie však len tak hocijakému!

Na svoje nevšedné online hodiny, venované malým druhákom, si pozýva tajných hostí, ktorí sú spočiatku ukrytí za vypnutou kamerou. Hosť deťom zadáva úlohy, na základe ktorých získavajú indície. Tie im pomôžu odhaliť jeho identitu. Pozvanie stať sa súčasťou takejto netradičnej hodiny najnovšie prijala aj samotná pani prezidentka, Zuzana Čaputová. Čo myslíš, ako sa deťom darilo v hádaní jej identity?

Odporúčame