Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Syn Harryho a Meghan oslávil jeden rok. Rodičia pri tejto príležitosti zverejnili milé video z domácej izolácie

  • DC

Milé video ukazuje, ako kráľovská rodinka trávi pohodové chvíle v domácej karanténe.

6. mája to bol presne rok, čo svet zasiahla šťastná novina o tom, že sa narodil najmladší člen britskej kráľovskej rodiny, malý Archie. Syn princa Harryho a americkej herečky Meghan Markle trávi tieto chvíle so svojimi rodičmi, v domácej karanténe v Spojených štátoch amerických.

Archieho rodičia pri príležitosti osláv prvého roka zverejnili milé rodinné video. Meghan drží svojho syna v náruči a číta mu knižku "Duck! Rabbit!", zatiaľ čo Harry všetko zaznamenáva. Video sa objavilo na instagramovom profile Save the Children UK. Ide o charitatívnu organizáciu, ktorá v popise k videu ďakuje Meghan za to, že sa zapojila do výzvy #SaveWithStories. "Zatiaľ čo svet bojuje s pandémiou koronavírusu, životy detí sa obrátili hore nohami. Prispením do programu Save with Stories môžeš aj ty podporiť najzraniteľnejšie rodiny v Británii a po celom svete,“ píše sa v popise k úsmevnému videu šťastnej rodiny.

Odporúčame