Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Erika zverejnila fotku so silným posolstvom: „Milé dámy, okrem kaderníčky sa už môžete objednať aj na preventívne vyšetrenie!“

  • DC

Slovenka Erika je onkologickým pacientom. Pre ženy, ktoré sa v týchto dňoch tešia zo znova otvorených salónov krásy, napísala silný odkaz.

Od 6. mája sa uvoľnili opatrenia z druhej a tretej fázy. Znamená to i to, že stovky žien sa tešili zo znova otvorených salónov krásy a z toho, že po dlhej dobe opäť navštívia kaderníctva, pedikúry a manikúry. Pri radosti z týchto pozitívnych správ však podľa Slovenky Eriky netreba zabúdať na prevenciu.

Erika ako 28-ročná prekonala rakovinu prsníka. Počas svojej liečby začala písať o živote onkologického pacienta a založila si facebookovú stránku s názvom Tak trocha inak. Práve na tomto mieste zverejnila pred pár dňami i status, ktorý si získal veľkú pozornosť. Dnes má takmer 3000 lajkov. Erika v ňom upozorňuje práve na spomínanú skutočnosť o tom, aby ženy popri opäť dokonalých nechtoch a účesoch nezabudli aj na objednanie sa na preventívne vyšetrenie. „Verte či nie, ak ho zanedbáte, nebudete potom potrebovať ani jedno z toho, čo po uvoľnení druhej a tretej fázy začne fungovať,“ píše Erika v statuse, ku ktorému pripojila aj silné fotografie svojej 12-centimetrovej jazvy.

facebook.com/taktrochainak


Odporúčame