Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zverejnil fotku, aby našiel majiteľa opusteného šteniatka. Vtedy zistil, že z cesty zachránil úplne iné zviera

  • DC

Keď na Twitteri zverejnil fotku nájdeného "šteniatka", ani len netušil, že mu ľudia v komentároch odhalia nečakanú skutočnosť.

Prekvapenie je niečo, čo neočakávame. Preto je prekvapením. Užívateľ Twitteru @marcy_com dostal pred niekoľký dňami prekvapenie + bonus naviac. Keď v osudný deň šiel po ceste v blízkosti japonského mesta Tsukigata, zazrel pri ceste opustené roztomilé šteniatko. Vyzeralo príliš malé na to, aby sa o seba samo postaralo, preto ho Marcy vzal so sebou. Pomenoval ho Luni a rozhodol sa, že sa mu prostredníctvom sociálnych sietí pokúsi nájsť majiteľa.

twitter.com
twitter.com

Keď Marcy uverejnil na Twitteri niekoľko fotiek a video, pod príspevkom začalo pribúdať množstvo komentárov. Majiteľa tak síce nenašiel, no zistil, že to, čo má doma, nie je šteniatko, ale mláďa líšky. V Japonsku je nezákonné chovať líšky ako domáce zvieratá, pretože môžu na ľudí prenášať nebezpečné parazity. Luna síce nepotrebovala majiteľa, no vzhľadom na svoj vek potrebovala niekoho, kto sa o ňu zatiaľ postará. Marcy nečakal ani chvíľu. Podarilo sa mu nájsť zariadenie zvané North Fox Farm, kde neskôr zistili, že mláďa je staré 1 až 2 mesiace, a tak u nich zostane nebude silnejšie a schopné postarať sa o seba samo.

twitter.com
Odporúčame