Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Po 53 dňoch karantény znovu otvorili predajňu obuvi. Keď uvideli, čo sa stalo s topánkami, zostali v šoku!

  • DC

Koronakríza trvala takmer 2 mesiace. Celý tento čas boli predajne zatvorené a čakali na deň znovuotvorenia. Ten v mnohých krajinách po vlne uvoľňovania prišiel.

Aj tento obchod s koženými výrobkami v Malajzii otvoril svoje brány, konkrétne presne po 53 dňoch. Nikto zo zamestnancov ani majiteľov však nečakal, že v predajni nájdu hotovú spúšť. A to nehovoríme o tom, že by sa do predajne počas zatvorenia niekto vlúpal. Všetky topánky, tašky, opasky, kabelky, dokonca aj nábytok boli obrastené šialenou vrstvou plesne. Pleseň obrástla dokonca aj časti podlahy.

Hrozivé fotografie zverejnil používateľ Nex Nezeum. Pod jeho fotografiami sa začali kopiť komentáre, v ktorých ľudia polemizovali to tom, ako je to vôbec možné, a samozrejme ich zaujímalo, o ktorý obchod ide. Nuž za všetkým je zrejme zmena klimatických podmienok v obchode, kde sa vypla klimatizácia a všetko si takpovediac žilo vlastným životom. Keďže išlo o kvalitné kožené výrobky, tie natiahli do seba vlhkosť a jednoducho splesniveli.

Odporúčame