Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Skupina PARA oživila trinásťročný song DOMA DOBRE novým videoklipom!

  • AH

Nájdeš sa v tom klipe?

Pieseň DOMA DOBRE vznikla pred trinástimi rokmi tak, ako skoro všetky pesničky skupiny PARA, jamovačkou, na chalupe, kam chlapci chodia čerpať inšpiráciu. „Keď sme zložili hudbu pesničky, oslovili sme bratov Jobusovcov, či by nám ju neotextovali. Branuško poslal text, prišiel do štúdia aj s “pánom Bratom”, ktorý nám nahral to charakteristické píšťalkové sólo a Branuško to spolu so mnou a Michalom Kaščákom naspieval“, zalovil v pamäti spevák kapely Tomáš „Lasky“ Šedivý. Aj keď pieseň vznikla za úplne iných okolností, v týchto dňoch sa dočkala v poradí už druhého videoklipu, ktorým kapela reaguje na súčasnú situáciu, ktorá kvôli pandémii koronavírusu zasiahla celý svet.

Prostredníctvom sociálnych sietí dala kapela echo fanúšikom, že môžu účinkovať v novom klipe. „Fanúšikovia, ktorí sa chceli zapojiť, museli splniť jedinú požiadavku, poslať krátke video, ako prežívajú a zvládajú karanténu oni,“ prezradil Lasky.

Odporúčame