Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Alan Murin predstavil kontroverzný klip ku skladbe Srdce. Zahral si v ňom psychopata!

  • DC

Alan Murin ani v časoch pandémie nezaháľa. Pre svojich fanúšikov pripravil dokonalú lahôdku. K skladbe SR C (Srdce) nakrútil videoklip, ktorý ich má tak trochu šokovať.

Talentovaný 21-ročný hudobník Alan Murin sa rozhodol potešiť fanúšikov novým videoklipom ku skladbe SR C (Srdce). Vizuál klipu, ktorým si mladý muzikant splnil sen, však pravdepodobne vyvolá zmiešané pocity. Alan vždy chcel byť aspoň na chvíľu hercom, no a tu si strihol hneď extrémne náročnú úlohu – psychopata. Klip dokonale vyjadruje jeho pocity, keď v zahraničí, kde študuje, bojoval s emóciami – samotou a smútkom.

„Myšlienkou videoklipu bolo zachytiť môj mentálny stav v období, keď som prežíval boj so svojimi emóciami a racionálnym rozumom. Vždy som mal sen stať sa hercom aspoň na jeden deň. Tentokrát to vyšlo a dostal som možnosť zahrať si psychopata. Scenár som vymýšľal tak, aby fanúšikov príjemne šokoval. Nikdy nezabudnem na zhruba 80 seknutí sekerou kvôli jednému záberu,“ dodal Alan Murin.

Odporúčame