Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tomáša inšpirovalo nové uvoľňovanie. Toto je návod, ako sa 19 minút kúpať v Dubrovníku, vrátiť sa domov a vyhnúť sa karanténe

  • DC

Od štvrtka si to môžeš na 24 hodín zvrtnúť trebárs aj k moru do Chorvátska a keď sa stihneš vrátiť domov, vyhneš sa karanténe. Toto je návod, ako na to.

Osem vybraných krajín - Poľsko, Česko, Rakúsko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko, Švajčiarsko a Nemecko môžeš od štvrtka vďaka novej fáze uvoľňovania navštíviť bez nutnosti následnej karantény po návrate domov. Má to však pár háčikov (VIAC TU). Okrem iného sa musíš stihnúť vrátiť späť domov, na Slovensko, do 24 hodín.

Táto nová ,pozitívna správa inšpirovala Tomáša, ktorý sa jej chopil s patričným úsmevným nadhľadom a vytvoril pre nás ostatných návod, ako si to zvrtnúť do Chorvátska, dopriať si lahodné, 19-minútové kúpanie v Dubrovníku a vrátiť sa domov bez toho, aby sme museli zostať v karanténe. Tento zájazd totiž stihneš do 24 hodín. Keďže Tomáš chcel vyrovnať regionálne rozdiely, ako východiskový bod zvolil Žilinu. Mysli však na to, že Itinerár nepočíta so zastávkami, čiže toaletu musíš vyriešiť v rámci tých 19 minút v mori a "dobrodošli" musíš písať už v aute. 

Odporúčame