Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tisíce ľudí nadchli tieto krásne zábery. Jelene si vychutnávajú pokoj v rozkvitnutom japonskom parku

  • DC

Úchvatné snímky zachytené v japonskom parku Nara ukazujú, ako jelene pokojne oddychujú pod rozkvitnutými čerešňami.

Nara Park sa nachádza v Japonsku a je známy najmä tým, že v ňom okrem starobylých chrámov nájdeš aj voľne žijúcich, krotkých jeleňov. Je obľúbenou destináciou turistov z celého sveta, ktorí platia za to , aby sa mohli odfotiť uprostred krásy, tvorenej rozkvitnutými čerešňami a oddychujúcich jeleňov.

Ako uvádza internetová stránka Japan Guide, v parku je viac ako tisíc jeleňov, pričom tieto pôvabné zvieratá sú považované za „symbol mesta“, ako aj za akýsi prírodný poklad. Vzhľadom na stále vládnucu koronakrízu park upadol do ticha a neobvyklého pokoja. A tieto nádherné fotografie sú výsledkom!

✨ ・ ・ 今日の前撮りの場所は奈良公園でした。 ・ ・ 🌸 #私は奈良派 #前撮り髪型 #前撮りアイテム #2021春婚 #2020夏婚 #2020秋婚 #2020冬婚 #2020プレ花嫁 #2020花嫁 #2020結婚 #2020結婚式 #さくら🌸 #さくら #桜 #桜好き #桜満開 #桜🌸 #桜満開🌸 #桜が満開 #桜の季節 #桜の開花 #桜の下で #穴場スポット #撮影スポット #ロケーション撮影 #奈良公園 #narapark #narajapan #naradeerpark #sakura

3,760 Likes, 277 Comments - 和装写真・結婚式カメラマン・キキフォトワークス (@kikiphotoworks) on Instagram: "✨ ・ ・ 今日の前撮りの場所は奈良公園でした。 ・ ・ 🌸 #私は奈良派 #前撮り髪型 #前撮りアイテム #2021春婚 #2020夏婚 #2020秋婚 #2020冬婚 #2020プレ花嫁..."

Odporúčame