Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Luxusná reštaurácia vyriešila sociálny odstup nevšedným nápadom. Prázdne miesta zaplnili figuríny

  • DC

Šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Patrick O'Connell vysvetlil, že musí obmedziť obsadenosť na polovicu. Napadlo mu, že miesta zaplní zaujímavo oblečenými figurínami.

Luxusná reštaurácia v americkom štáte Virgínia sa rozhodla zaplniť prázdne stoličky figurínami, čo pri znovuotvorení koncom mája pomôže udržať odstup medzi hosťami. Oči figurín sú prázdne, úsmevy neprirodzené. Sú však dokonale oblečené a nepotrebujú rezerváciu, hoci sedia v jednej z najlepších reštaurácií Ameriky. 

Reštaurácia The Inn at Little Washington ocenená troma michelinskými hviezdami našla zábavný - alebo aj husiu kožu naháňajúci - spôsob, ako udržať sociálny odstup. Figuríny v kostýmoch budú usadené medzi živými hosťami. Šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Patrick O'Connell vysvetlil, že musí obmedziť obsadenosť na polovicu. Napadlo mu, že miesta zaplní zaujímavo oblečenými figurínami. Zároveň budú mať hostia dôvod na úsmev a možnosť urobiť si zábavné fotografie.

The Inn je jedinou reštauráciou s troma michelinskými hviezdami v oblasti americkej metropoly Washington D.C. a má sa otvoriť 29. mája. Figuríny v životnej veľkosti sú oblečené tak, aby vyvolávali povojnovú atmosféru z konca 40. rokov - majú na sebe perlové náhrdelníky, pestré šaty a pásikované obleky. Elegancia je nutná, lebo reštaurácia je tiež prepychová - rozprestiera sa na rozsiahlom pozemku, klietka na hydinu má krištáľový luster a menu tam môže stáť každého hosťa 248 dolárov, bez vína.

"Výhodou je, že figuríny sa nikdy na nič nesťažujú, a človek sa pri ich obliekaní do kostýmov dobre zabaví", dodal majiteľ O'Connell.

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame