Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V novom klipe RiverStone v hlavných úlohách fanúškovia, Robo Roth i Karin Majtánová

  • DC

Košická skupina koncom apríla vyzvala fanúšikov k spolupráci na videoklipe k ich aktuálnemu singlu Málo. A video je už vonku!

„Ako málo sa zdá pohnúť sa z miesta, ako ťažko sa kráča, keď nemáš ísť kam…” - to sú slová refrénu skladby, ktoré inšpirovali kapelu k výzve #riverstonevyzva, ktorá kolovala od apríla sociálnymi sieťami. V nej sa kapela obrátila na svojich fanúšikov, aby im pomohli s tvorbou videoklipu a poslali krátke zábery, ako trávia dni doma alebo v práci počas karanténneho obdobia a popri tom si pieseň Málo spievajú. A video je už vonku!

„Je úžasné aké veci dnes dokážu ľudia spolu vytvoriť bez toho, aby sa stretli alebo vôbec vyšli z domu. Dokonca aj videoklip,” hovorí spevák kapely Michal Šandor. „Veľmi nás potešilo, ako na našu výzvu fanúšikovia zareagovali a že sa pridali aj známe tváre, vďaka čomu sa nám podarilo náš zámer uskutočniť.” Výsledný videoklip je tak mozaikou záberov od fanúšikov a členov kapely RiverStone. Kúsok svojho dňa i hudobného talentu v ňom ukázali medzi inými aj moderátori Ľuboš Hlavena, Valér Ferko, Diana Gabriková, Vlado Bučko či Karin Majtánová, hovorkyňa Soňa Valášiková a herci Stano Pitoňák a Robo Roth.

Odporúčame