Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Slováci mu kvôli fotke na Instagram zničili krásne ďatelinové pole na Záhorí!

  • DC

Bažiac po krásnej fotke na Instagram začali stovky Slovákov navštevovať jeho pole. Dnes je kvôli nim mnoho ďateliny pošliapanie a zničenej!

Vo facebookovej skupine s názvom Slovenský ochranársky snem sa len včera objavil príspevok používateľky Ľubici, ktorý si získal značnú pozornosť a zároveň vyvolal veľké pohoršenie. Ľubica totiž popísala príbeh poľnohospodára zo Záhoria, ktorému kvôli nedbanlivosti ľudí zostalo z krásneho ďatelinového pola len pošliapavaná úroda.

„Poľnohospodár chcel v krajine zasadiť niečo iné ako repku. Zasadil ďatelinu purpurovú. Potom sa tam ktosi odfotil, dal na FB. Portál Záhorie zverejnil výzvu odfoť sa na ďatelinovom poli a pošli fotku! A takto to dopadlo,“ napísala pani Ľubica a pripojila aj niekoľko fotiek, na ktoré je naozaj smutný pohľad.

Majiteľ poľa pri dedinke Sobotište pod vrchom Pecková, v Chránenej krajinnej oblasti Biele Karpaty bol na svoje purpurové more naozaj hrdý. Po tom, čo sa však na jeho súkromnom pozemku vystredali stovky áut a po fotke bažiacich ľudí, mu však zostali len oči pre plač.

Odporúčame