Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vyrastal bez otca, no napriek tomu natáča skvelé návody s otcovskými radami. Za 6 dní ho začalo sledovať 1,6 milióna ľudí!

  • DC

Po vytvorení skvelých inštruktážnych videí pre ľudí bez otca, získal tento chlapík viac ako 1,5 milióna sledovateľov za 6 dní.

Jeho meno je Rob Kenney. Otec mu zomrel, keď mal len 14 rokov, preto sa podľa jeho slov zmenili spolu s jeho starším bratom na mrzutých pubertiakov. Bez otca to bolo veľmi ťažké obdobie.

Dnes, o niekoľko rokov neskôr, má Rob milujúcu manželku a dve úspešné, dospelé deti. Práve v tomto období prišiel so skvelým nápadom. Vedel, že vo svete je kopec tínedžerov, ktoré prežívajú rovnaké obdobie ako on kedysi. Preto začal natáčať videá, ktoré takýchto mladých ľudí naučia veci, ktoré by ich inak naučili ich otcovia.

Na jeho YouTube kanáli "Dad, how do I?" nájdeš niekoľko naozaj užitočných videí, napríklad - ako sa oholiť, ako vymeniť pneumatiku, ako zavesiť skrinku, ako si uviazať kravatu a ďalšie. V priebehu posledného týždňa Robova popularita prudko vzrástla. „Mojím cieľom v mojom živote bolo vychovať dobrých dospelých. Nikdy som nechcel byť bohatý. Nikdy som nechcel byť nevyhnutne úspešný. Mojím cieľom v živote bolo vychovať dobrých dospelých - nie dobré detí, ale dobrých dospelých, pretože moje detstvo bolo ťažké,“ povedal Rob, ktorý sa z úspechu svojich návodov veľmi teší.

Odporúčame