Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

„Tento klip mi bude navždy pripomínať obdobie, kedy sa prestal točiť svet!“ Dara Rolins ti posiela úsmevnú novinku Celý svet je náš

  • DC

Dara pustila fanúšikov do svojho súkromia. V novom klipe ukázala svoj život mamy, sestry, kamošky, umelca aj obyčajnej žienky domácej.

Dara Rolins, slovenská popová diva, poslala len pred pár hodinami svojim fanúšikom do týchto neľahkých dní poriadnu dávku energiu. Jej novinka s názvom „Celý svet je náš“ im má totiž podľa samotnej speváčky vždy po vypočutí vyčarovať úsmev na tvári. Energický song dostal aj vizuálne spracovanie, o ktoré sa opäť postaral český režisér Adam Pavelka. Krásna Dara nim fanúšikom nie len navodí dobrú náladu, ale i ukáže kúsok so svojho obyčajného života.

„Chcela som vás "vtiahnuť" do môjho bežného prostredia, do života Dary, mamy, sestry, kamošky, umelca aj obyčajnej žienky domáce. Spolu s Danielom Hádlom a Adamom Pavelkom sme od začiatku chceli "vyrobiť" good vibes only. Aby ste sa po vypočutí/zhliadnutí usmievali😊.Tento klip mi bude už navždy pripomínať celé to obdobie, kedy sa "prestal točiť svet". To divné, ale aj to dobré, čo táto doba priniesla,“ prezradila k novinke Dara na svojom profile na Facebooku.

Odporúčame