Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mark Dann a Dominika Mirgová sú slobodní! Vypočuj si ich zaujímavú novinku

  • DC

K tejto vydarenej orchestrálnej verzii je natočený aj štúdiový videoklip!

24 ročný slovenský producent popovej tanečnej hudby Mark Dann, ktorého skladby môžete poznať najmä z rádiového éteru prerobil svoj najnovší hit s názvom Freedom do slovenskej orchestrálnej verzie. Na pomoc si k tomu prizval speváčku Dominiku Mirgovú.

„Vždy som rád počúval prerobené verzie hitov, ktoré som mal v originálnom znení už častokrát opočúvané. Táto verzia vznikla úplne prirodzene, keď som si svoj song „Freedom“ začal len tak hrať na klavíri, zistil som, že má peknú emóciu aj v takomto prevedení. Nahral som si klavír, postupne som k tomu začal nahrávať rôzne sláky a za pár hodín vznikla celá orchestrálna produkcia. Pôvodne som to chcel vydať s originálnym spevom v angličtine. Poslal som to Mirovi Jarošovi, ktorý mi navrhol vydať to so slovenským textom a osloviť práve Dominiku. Za tento nápad som mu veľmi vďačný, pretože všetky moje doterajšie single sú v angličtine. Som veľmi rád, že Dominika súhlasila. Pamätám si, keď som to prvýkrát počul v jej prevedení. Ihneď mi naskočili zimomriavky, dodal Mark Dann.

Odporúčame