Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

HEX vydal novú skladbu. Spieva v nej aj dcéra Maroša Kramára!

  • AH

Vypočujte si song, ktorý vám zlepší náladu

„Mesto stratilo dych“ – spieva skupina HEX v novej chytľavej pesničke. Hudbu a emotívny text k novinke má na konte Martin „Fefe“ Žúži. Obľúbená bratislavská kapela opäť prekvapila. Spolu s Petrom „Šarkanom“ Novákom si v novom songu zaspievala dcéra herca Maroša Kramára Tamara, ktorú chalani objavili na sociálnej sieti.

„Boli sme v štúdiu, ja som mal akurát voľno a na facebooku mi vyskočilo, že má Maroš Kramár narodeniny. Keď som mu písal blahoželanie, vybehlo na mňa prianie jeho dcéry, ktorá mu poslala pesničku. Pustil som si ju a neveril som, že máme na Slovensku takto talentované dievča. Hneď som ukázal video chalanom s tým, že by mohla prísť skúsiť do novej pesničky naspievať vokály. Tamara prišla a naspievala nielen vokály, ale aj hlavný spev. Má v sebe niečo, čo som ešte u našich speváčok nepočul a tým nás zaujala,“
neskrýva radosť Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

K novej skladbe vznikol emotívny videoklip. Réžiu aj kameru má na konte dlhoročný HEXácky spolupracovník Braňo Špaček. „Myslíme si, že sa nášmu kamarátovi Braňovi podarilo presne zachytiť atmosféru našich životov v odlúčení počas posledných mesiacov. Klip sme chceli nakrútiť čo najcivilnejšie. Braňo to zvládol na sto percent,“ uzatvára Yxo.

Odporúčame