Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Ako sme bujaro oslávili naše jubilejné 30-te narodeniny i rozdali 30-tisíc eur

  • DC

Cenný deň Dé sa niesol v duchu radosti, veselosti, skvelej nálady, dobrého jedla i nejakého toho prípitku. Nahliadni, ako to u nás vyzeralo v deň našej 30-ky.

Písal sa 10. jún 1990, keď naše Fun rádio o 14-tej hodine po prvýkrát vstúpilo do éteru. Za mikrofónom sedela Dáša Čuríková, ktorá odštartovala naše prvé, 4-hodinové vysielanie, zvyšok bol prevzatý z francúzskeho Fun rádia. Je to neuveriteľné, ale od dňa, ktorý sa zapísal do histórie i našich sŕdc, ubehlo presne 30 rokov. 30 jubilejných, krásnych, úsmevných, no občas i ťažších chvíl. 

Ako inak, takýto úctyhodný vek musí byť aj poriadne oslávený. Korona nám síce nedovolila urobiť to tak, ako sme mali v pláne - vo veľkom a najmä s vami, našimi milovanými poslucháčmi a fanúšikmi, no i tak sme prežili jeden z najkrajších dní v živote našom i v živote nášho rádia. Kopec skvelého jedla, sladkej torty, šampusu, unikátneho playlistu, plného 300 najväčších hitov z 30-ročnej histórie Fun rádia! 

Čo je však pre nás najsilnejšie a najdôležitejšie, po celý deň sme robili radosť vám, našim poslucháčom, a dostávali od vás neuveriteľné množstvo vinšov a pozitívnych ohlasov. Dodali ste nám tak energiu a chuť minimálne na ďalších 30 rokov. Ďakujeme! Aby sme vám aspoň prostredníctvom videa ukázali, ako to v tento deň u nás vyzeralo, prinášame vám nový, narodeninový FUN_VLOG, v ktorom okrem toho uvidíte i to, ako Sajfa odovzdal 30 000 EUR a poslucháčke Katke urobil snáď tak veľkú radosť, ako veľká bola naša narodeninová torta. 

Celé video z narodeninového Zarábaj ušami si môžeš pozrieť nižšie.

Odporúčame