Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hosť žaloval hotel, že sa pod ním zlomila posteľ. Majiteľka tak ľudí nad 130kg už neubytuje

  • DC

Ak sa raz plánujete ubytovať v hoteli Beachhotel Sahlenburg v nemeckom mestečku Cuxhaven, tak sa predtým postavte na váhu. Hovoríme to úplne vážne. Ak máte totiž viac ako 130kg, neubytujú vás.

Hoteliérka Angelika Hargesheimer zožala obrovskú kritiku hneď potom, ako na stránke pridala pre svojich klientov váhovú podmienku. Jednoducho "interiér hotela nie je vhodný pre ľudí s telesnou hmotnosťou viac ako 130 kilogramov."

wikipedia.org

Angelika osobne nemá nič proti obéznym ľuďom, no k nariadeniu ju prinútil súdny spor. Zažaloval ju totiž hosť, pod ktorým sa počas spánku zlomila posteľ. Iní hostia sa zase sťažovali, že s nadváhou sa majú problém zmestiť do sprchového kúta a pri sedení na stoličkách sa cítili nepohodlne.

">

Po jej nariadení sa vzniesla na jej hlavu a hotel veľká kritika, no Sebastian Bickerich z Federal Anti-Discrimination Agency hovorí, že majiteľka nikoho nediskriminuje a má na rozhodnutie plné právo. Ide skôr o verejné poníženie hosťa, či separáciu ľudí na základe hmotnosti.

Odporúčame