Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Opitý ruský šofér sa snažil policajtov zastrašiť veľkým hadom. Prezradil im aj výstižné meno svojho miláčika

  • DC

Tomuto bizarnému príbehu možno len ťažko veriť. No keďže vieme, že sa odohral v Rusku, o jeho pravdivosti viac netreba pochybovať. Tam je totiž možné všetko.

V ruskom meste Jekaterinburg sa pred niekoľkými dňami odohral veľmi bizarný prípad. Inšpektori z dopravnej polície si totiž o druhej hodine nad ránom všimli už na prvý pohľad zvláštne sa pohybujúce auto. Preto vozidlo dobehli a zablokovali. Ako informovala Ura: „Za volantom bol vodič s viditeľnými známkami intoxikácie. Šlo o miestneho obyvateľa, ktorý sa narodil v roku 1963 a už v minulosti bol trestaný a odsúdený.“

Keď ho polícia vyzvala, aby vystúpil z vozidla, muž sa dal na útek. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa pred tým nepokúsil policajtov zastrašiť obrovským hadom, ktorého so sebou viezol v aute. Pokus o útek sa, samozrejme, nevydaril. Policajti muža spacifikovali a k hadovi museli privolať ochrancov zvierat. Tí konštatovali, že ide o veľhada dúhového, alebo aj Epicrates maurus, ktorý nie je jedovatý a žije prevažne v Južnej Amerike. Omamnými látkami opojený Rus stihol ešte mužom zákona prezradiť meno svojho domáce miláčika – Kokaín.

Odporúčame