Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najlepšie priateľky zverejňujú fotky v rovnakom oblečení. Chcú tak upozorniť na dôležitú vec!

  • DC

„Každý môže nosiť trendy!“ Vďaka dôležitej myšlienke, na ktorú upozorňujú, si dve kamarátky vyslúžili státisíce sledovateľov.

Dve najlepšie kamarátky Denise Mercedes a Maria Castellanos odštartovali na Instagrame svoju sériu s názvom #StyleNotSize v roku 2019. Stalo sa tak po tom, čo zverejnili svoju spoločnú fotku, na ktorej sú obe v rovnakých outfitoch, v hnedých bikinách. Fotka si vyslúžila obrovské pozitívne ohlasy, a tak sa dievčatá rozhodli pokračovať.

Zatiaľ čo Denise je plus size modelkou, Maria svoju postavu definuje ako atletickú. „Celkovým cieľom tejto série je vykresliť dva rôzne typy postavy oblečením, v ktorom obe vyzeráme skvele,“ priblížila Denise posolstvo, ukryté v ich fotkách.

Súdiac podľa tisícok sledovateľov, ktorí neustále pribúdajú, sa ľudom ich myšlienka naozaj páči. „Milujem videá, ktoré robíte, pomáhajú mi budovať sebadôveru a dodávajú mi inšpiráciu pre všetky druhy oblečenia, ktoré by som si nikdy pred tým neobliekla,“ napísala jedna z fanúšičiek.

Odporúčame