Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najstarší zlatý retríver na svete oslavuje svoje 20. narodeniny

  • DC

Zoznámte sa, toto je August, resp. Augie, ako ju familiárne volajú. Zlatá retríverka oslávila svoje 20. narodeniny a stala sa tak najstarším žijúcim psíkom tejto rasy.

Zlatý retríver patrí medzi najobľúbenejšie rasy psíka. Priemerne sa dožíva 10 až 12 rokov. August sa tak dožila dvojnásobok odhadovaného veku. Narodeniny oslávila už v apríli, no až teraz prenikli na verejnosť oslavné fotografie.

Augie žije v Oaklande s jej majiteľmi Jennifer a Steveom. Tí sa jej ujali, keď mala už 14 rokov. Dovtedy totiž žila v centre na záchranu zlatých retríverov GoldHeart Golden Retrievers Rescue. "Žije tak dlho, pretože má skvelú genetiku, ale aj jej majiteľka Jennifer odviedla skvelú prácu, keď sa o ňu príkladne stará a má dobrý vzťah s jej veterinárom."

Pár robí pre Augie všetko, aby ju udržala v kondičke. Dokonca si adoptovali z centra aj ďalších jej troch súrodencov, aby ju udržali aktívnou a v dobrej nálade.

">
Odporúčame