Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Po karanténe sa po 3 mesiacoch vrátila do svojho bytu. Keď uvidela, čo sa stalo so zemiakmi, neverila!

  • DC

Svoj internátny byt musela kvôli koronavírusu na 3 mesiace opustiť a zamknúť. Zemiaky si však očividne žili vlastným životom.

Vraj ak existuje cesta, príroda si ju vždy nájde. A na vlastné oči sa o tom presvedčila aj študentka Donna. Tá totiž musela kvôli koronavírusu opustiť svoj internátny podnájom, keď však za sebou zamykala dvere, ešte netušila, že pôjde o dlhé 3 mesiace. Nestihla preto vypratať všetky poličky s potravinami.

Keď sa Donna po dlhej dobe konečne vrátila späť, neverila vlastným očiam. Zistila, že zemiaky, ktoré v byte zostali, si počas 3 mesiacov žili vlastným životom. Výhonkami, dlhými až 1 meter, sa šplhali po stene i pomedzi kuchynské poličky. Donna prezradila, že vzhľadom na ich obrovskú vôľu prežiť, jej bolo ľúto vyhodiť ich. „Opatrne som ich povynášala z môjho bytu a vysadila som ich vonku do zeleninového záhonu,“ vysvetlila.

Donna sa so svojím zemiakovým kráľovstvom podelila na Twitteri a ľudia začali okamžite reagovať. Fotky s podobnými úlovkami neprestávajú pribúdať.

Odporúčame