Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Do električky v Bratislave nastúpil muž so vzduchovkou v ruke. Ostatných cestujúcich tak vydesil, že radšej vystúpili

  • DC

Keď muž nastúpil do bratislavskej MHD so zbraňou v ruke, mnohých cestujúcich to vydesilo tak, že radšej okamžite vystúpili.

Na facebookovej stránke Revízori Bratislava sa včera objavila fotka, ktorá zachytáva bizarný prípad z nášho hlavného mesta. Do električky totiž nastúpil starší pán, ktorý v rukách držal vzduchovku. Polovicu cestujúcich vraj vydesil tak veľmi, že okamžite vystúpila. Pod fotkou sa strhla horúca diskusia o tom, či je vôbec povolené so zbraňou cestovať. Výsledok síce nie je úplne istý, no podľa všetkého, ak ide o riadne zaistenú zbraň, ktorá nemôže nikoho ohroziť, malo by to byť v poriadku. No na druhej strane, ten pocit, keď sa veziete a pristúpi muž s puškou v ruke.

Ako sa píše v popise k fotke na facebookovej stránke Aktuality24.sk, do diskusie prispel aj Patrik, ktorý s tzv. slovenským snajperom cestoval: „Ešte sa tak sexi prechádzal cez celú električku. A ľudia len smrť v očiach. Ja som bol pohode, lebo je to len vzduchovka Slávia. Tú kým by nabil, tak už som v druhej električke.“

Odporúčame