Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Gabriela Marcinková:"Myslím si, že nespĺňam predstavu o herečke, akú má väčšina ľudí"

  • JK

.Manželia herečka Gabriela Marcinková a spevák Martin Mihalčín hosťami v Nedeľnej talkshow

Herečku Gabrielu Marcinkovú môžete poznať zo seriálov Panelák, Ordinácia v Ružovej záhrade či filmu Sviňa. Obsadzujú ju nielen slovenské, ale aj zahraničné produkcie. Svoju prvú veľkú filmovú stvárnila práve u našich českých susedov vo filme Osudové peníze. Dokonca si zahrala aj po boku uznávaného dánskeho herca Madsa Mikelssena. 

Gabriela sa mnoho rokov venovala atletike - behu cez prekážky. Neskôr zistila, že na tento šport nemá až také predispozície, preto šla umeleckým smerom. 

Martin Mihalčín, ktorý je Gabrieliným manželom, je spevákom skupiny Helenine oči. Tú z našich rádií síce až tak počuť nie je, no môžeme ich vídať na festivaloch a rôznych podujatiach. Odzačiatku to však bolo zámerom. Pesničky skúšali najprv na koncertoch, až potom ich dávali na album.

Martin sa okrem hudby venuje aj adrenalínovému športu - kiteingu. Taktiež vie háčkovať, vyrába si hudobné nástroje, skrátka je všestranný. Vraj je to kvôli tomu, lebo má potrebu všetko sa naučiť.

Odporúčame