Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Jennifer Aniston zverejnila silný odkaz o tom, prečo je nutné nosiť rúško. Získal 5 miliónov lajkov za 10 hodín

  • DC

Seriálová Rachel vyzvala svojich fanúšikov, aby nosili rúška. Urobila tak prostredníctvom zamyslenia hodných slov na svojom instagramovom profile.

51-ročnú hollywoodsku hviezdu Jennifer Aniston poznáme mnohí predovšetkým ako Rachel Green zo seriálu Priatelia. Na Instagrame ju sleduje takmer 35 miliónov fanúšikov a herečka si svoju silu a dosah na spoločnosť veľmi dobre uvedomuje. Preto sa práve na tomto mieste rozhodla nechať ľuďom dôležitý odkaz, ktorý si za 10 hodín získal neuveriteľných 5 milónov lajkov.

Fotkou, na ktorej má na tvári čierne rúško, vyzýva ľudí, aby nosili rúško a pomohli zastaviť šírenie koronavírusu a zároveň by sa niečo, čo môže zachrániť životy ľudí, nemalo spolitizovať.

„Chápem, že rúška sú nepríjemné a nepohodlné. Nemyslíte si však, že je horšie, že podniky prestávajú fungovať ... pracovné miesta sa strácajú ... zdravotníci sú úplne vyčerpaní. Tento vírus si vzal toľko životov, pretože sme neurobili dosť. Naozaj verím v základnú dobrotu ľudí, takže viem, že spolu to dokážeme. Ale stále je v našej krajine veľa ľudí, ktorí odmietajú podniknúť potrebné kroky na vyrovnanie krivky a dosiahnutie vzájomnej bezpečnosti. Zdá sa, že niektorí ľudia sa obávajú, že ich „práva boli odobraté“ tým, že boli požiadaní, aby nosili rúško. Toto jednoduché a efektívne odporúčanie je spolitizované na úkor životov ľudí. O tomto by sa skutočne nemalo diskutovať.

Ak vám záleží na ľudskom živote, prosím ... len #wearadamnmask 😷 a povzbudzujte ľudí vo vašom okolí, aby robili to isté ❤️!"

Odporúčame