Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Po Moste "Chucka Norrisa" v Bratislave sa pokúšal prejsť kamión. Pozri si autentické zábery!

  • DC

V stredu ráno sa po ňom pokúšal prejsť z rakúskej strany kamión so slovenským evidenčným číslom. Zastavili ho až zábrany.

Po Cyklomoste slobody v bratislavskej Devínskej Novej Vsi, domácim známy ako Most Chucka Norrisa, ktorý je určený len pre chodcov a cyklistov, sa v stredu ráno pokúšal prejsť v smere z Rakúska kamión. Pre zábrany sa mu to však nepodarilo. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti, kde zverejnila i videozáznam.

"Prípadom sa už zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV, ktorý vec vyšetruje ako podozrenie zo spáchania trestného činu všeobecného ohrozenia z nedbanlivosti," uvádza polícia.

Bratislavský samosprávny kraj dnes, vo štvrtok, most uzavrel. Musia ho podrobiť diagnostickej skúške, či neprišlo k jeho poškodeniu alebo porušeniu statiky.

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame