Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SLOVENSKO JE PRIMA: Malkia Park - nová šanca na život pre zvieratá z nevhodných podmienok

  • JK

Celý príbeh začal záchranou levice Malkie

Malkia Park v Orechovej Pôtoni je domovom mnohých zvierat. Nie je to však zoologická záhrada. Ide o záchrannú stanicu, kde začali nanovo svoj život zvieratá z nevhodných podmienok - prevažne z cirkusov alebo súkromných chovov.


Všetko začalo pred niekoľkými rokmi záchranou levice Malkie.
Doposiaľ však nový domov získalo viac ako 50 šeliem. V Malkia Parku však môžete vidieť aj iné zvieratá, ako napríklad zebru, kengury, niekoľko druhov vtákov či opíc a mnoho ďalších. Celá záchranná stanica je ale bezkontaktná. Snažia sa totiž navodiť čo najprirodzenejšie podmienky života zvierat.

Priamo v areáli sa môžete aj ubytovať, čím naberá celá návšteva iný rozmer. Počas noci sa celým parkom nesú výkriky opíc, rev levov či zavýjanie vlkov. Taktiež sa vám naskytá možnosť ísť na "safari".

Návšteva Malkia Parku je skvelým miestom na výlet. Či už ste milovníci zvierat, alebo chcete ísť niekam s deťmi, odporúčame všetkými desiatimi. 

Svoje tipy na originálne a neopozerané miesta Slovenska, o ktorých by sme mali určite vedieť, nám môžete posielať na [email protected].

VYPOČUJTE SI REPORTÁŽ

Fun Play

Malkia Park by sa mal nachádzať niekde tu

Odporúčame