Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Reper Kanye West šokoval svet! Na Twitteri oznámil, že kandiduje za prezidenta Spojených štátov

  • DC

Kandidujem za prezidenta Spojených štátov, napísal West v príspevku na Twitteri, ku ktorému pridal vlajku USA a hashtag #2020VISION.

Americký reper Kanye West, ktorý v minulosti otvorene podporil prezidenta USA Donalda Trumpa, v sobotu na sociálnej sieti oznámil, že sa bude v tohtoročných voľbách uchádzať o prezidentský post. Zjavne tak chce byť vyzývateľom Trumpa a jeho demokratického súpera, bývalého viceprezidenta Joea Bidena.

"Musíme teraz uskutočniť prísľub Ameriky tým, že budeme veriť Bohu, zjednotíme našu víziu a budeme budovať našu budúcnosť. Kandidujem za prezidenta Spojených štátov," napísal West v príspevku na Twitteri, ku ktorému pridal vlajku USA a hashtag #2020VISION.

Bezprostredne nebolo jasné, či to Kanye s kandidatúrou myslí vážne, keď do volieb 3. novembra zostávajú štyri mesiace, alebo či predložil oficiálne dokumenty potrebné na to, aby ho zaradili na štátne volebné lístky.Lehota na zaradenie nezávislých kandidátov na volebné lístky zatiaľ v mnohých štátoch USA neuplynula.

TASR

Podnikateľ Elon Musk, riaditeľ výrobcu elektrických vozidiel Tesla a ďalšia celebrita známa výstrednými vyhláseniami, k Westovmu sobotňajšiemu tvítu napísal: "Máte moju plnú podporu!"

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame